Skip to content
GPSspellen.nl De beste GPS Spellen van Nederland

Ga je een vrijgezellenfeest of -dag organiseren en wil je eens wat anders? Doe dan een GPS spel. Een actief spel in de buitenlucht, waarbij je in teamverband moorden oplost of elkaar juist uitdaagt om een bepaalde opdracht uit te voeren! Je maakt hierbij gebruik van je eigen smartphone en onze interactieve SpellenApp. Op deze ontvanger krijg je route-aanwijzingen die je nodig hebt om het spel te kunnen winnen. Gezellig, spannend en een tikkie competitief!

Tips voor een geslaagd vrijgezellenfeest

We hebben een aantal favoriete spellen voor vrijgezellenfeestjes op een rij gezet:

GPS spel Durven!Denken!Doen!

Durven!Denken!Doen! is een interactief GPS spel waarbij het draait om behendigheid, doorzettingsvermogen en een flinke dosis gezond verstand. Gewapend met een smartphone en onze SpellenApp speuren teams naar geheime locaties. Iedere gevonden plek brengt jullie verder in het spel, maar stelt jullie ook weer voor nieuwe uitdagingen en keuzemomenten. Je kan daarnaast extra bonus punten voor je team verdienen voor het uitvoeren van verschillende challenges. Meer weten over GPS spel ‘Durven!Denken!Doen!’ voor jullie vrijgezellenfeest?

Hoe lang duurt een GPS spel?

Met een vrijgezellengfeest heb je waarschijnlijk nog meer op de agenda staan. Daarom is het wel handig om te weten hoe lang onze GPS spellen duren. De bovengenoemde spellen duren gemiddeld 3 uur, dit is inclusief uitleg van een spelleider. In overleg met jullie kunnen we het spel op een bepaald tijdstip laten stoppen.

Bruid of bruidegom betrekken in het spel?

Dat kan! Lever een vijftal vragen aan over de bruid of bruidegom en wij verwerken ze in het spel. Zo maak je het echt persoonlijk!

Vrijgezellenfeest? Maak er een knallende en originele dag van! Met een GPS spel ben je actief op pad en werk je samen in teamverband aan de overwinning. Spannend, uitdagend en erg gezellig!

[gravityform id=”5″ name=”Informatiefoumulier” title=”false” description=”true” ajax=”true”]
Back To Top