Ga naar hoofdinhoud
GPSspellen.nl De beste GPS Spellen van Nederland

Nederland heeft veel moois te bieden. Met GPSSPELLEN kunt u verschillende steden in Nederland op een verzorgde manier ontdekken. Of u nu op zoek bent naar een actief spel, een spannend spel of een avontuurlijk spel bij GPSSPELLEN kan het allemaal.

Wie zijn wij?

GPSSPELLEN is een zelfstandig bedrijf met als thuisbasis Deventer (Schalkhaar). We zijn in 2006 opgericht en bieden interactieve GPS tochten aan op ruim 125 locaties in Nederland. Onze medewerkers zetten graag hun expertise en enthousiasme in bij het organiseren van jullie familie-, vrienden of teamuitje dat helemaal aan jullie wensen voldoet!

Wat doen wij?

Wij organiseren interactieve GPS tochten voor groepen van 8-1000 personen in de mooiste steden van Nederland. Om een interessant aanbod van arrangementen te houden voegen we regelmatig arrangementen toe. Al onze tochten en spellen worden georganiseerd in hartje stad en zijn zo samengesteld dat alle onderdelen beloopbaar zijn. Lees hoe onze klanten over ons en onze GPS tochten denken.

Op maat

Naast de ruime keuze aan spellen en tochten op deze site is er nog veel meer mogelijk. Onze medewerkers helpen jullie graag bij het aanpassen van jullie teamuitje aan uw wensen en budget. Ook kunt u zelf een combinatie maken van onderdelen uit verschillende arrangementen, we maken vervolgens graag vrijblijvend en zonder meerkosten een offerte op maat.

Korting

Voor groepen boven de 40 personen hanteren we aantrekkelijke prijzen en tarieven, informeer naar de mogelijkheden voor jullie uitje.

Daarom GPSSpellen!

  • We sturen binnen 48 uur een reactie op een vraag of offerte aanvraag;
  • We proberen een klein flexibel en persoonlijk bedrijf te zijn;
  • We laten jullie een onvergetelijke spelervaring beleven;
  • We begeleiden onze spellen en tochten met bekwame en enthousiaste spelleiders;
  • We luisteren naar onze klanten en verwerken feedback op spellen;
  • We communiceren duidelijk met onze klanten.
Back To Top