Skip to content
GPSspellen.nl De beste GPS Spellen van Nederland

Op zoek naar originele uitjes? Voor meer dan 50 plaatsen in Nederland hebben wij een passend GPS spel. Samen met collega’s een teamuitje plannen? Een originele familiedag organiseren? Of zoek je een spannende activiteit voor een vrijgezellendag? Bij GPSSpellen.nl boek je een uniek uitje voor iedere gelegenheid.

Wij zijn op zoek naar spelleiders!

Gezien ons uitgebreide aanbod zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste en daadkrachtige begeleiders. Klik op de volgende link om de vacature te bekijken spelleiders gezocht.

Familiedag

Doe eens wat anders op je familiedag. Speel met de hele familie een GPS spel. Met een GPS ontvanger ga je op pad op zoek naar aanwijzingen, raadsels en antwoorden om zodoende met jouw team de rest van de familie te snel af te zijn.

Personeelsuitje

Een GPS spel is zéér geschikt als personeelsuitje of teambuildinguitje, omdat je een GPS spel altijd in teamverband speelt. Kies je voor een competitief spel of juist eentje waar je veel samen moet werken?

Tip voor een vrijgezellenfeest: een GPS spel. Zo leuk en lekker actief. Een GPS spel speel je in de buitenlucht, waarbij je in teamverband moorden oplost of elkaar juist uitdaagt om een bepaalde opdracht uit te voeren! Gegarandeerd een feest.

Jullie eigen idee of plot verwerken in een GPS spel?

Heb je zelf een ontzettend gaaf idee? Wil je je collega’s, vrienden of familieleden verrassen met een spel waarbij je zelf helemaal de regie voert?

Back To Top