Skip to content
GPSspellen.nl De beste GPS Spellen van Nederland

Onze interactieve uitjes worden gespeeld met behulp van de SpellenApp. De werking van de SpellenApp lijkt op het populaire WhatsApp. Onderstaand lees je hoe je de SpellenApp kan downloaden & installeren, hoe je kan aanmelden en beschrijven we kort de functies van de SpellenApp.

Downloaden en installeren SpellenApp

Het is belangrijk dat je tijdens installatie de SpellenApp toestemming geeft om van de locatie voorzieningen van je telefoon gebruik te maken!

Aanmelden bij een spel

Om een spel te kunnen spelen, moet je je eerst aanmelden bij een spel. Onderstaande figuur geeft de drie stappen weer van het aanmeld proces.

  1. Open de SpellenApp in je smartphone en vul de Game Voucher in, deze is te vinden in de mail die je hebt ontvangen na het boeken van een spel. De Game Voucher is niet hoofdletter gevoelig. Klik vervolgens op Volgende.
  2. Vul jullie Teamnaam in. Klik op Volgende en jullie zijn aangemeld bij het spel.

Functies van de SpellenApp

Menu

In het menu kun je een keuze maken uit drie opties: Berichten, Kaart en Stemmen. Klik je op Berichten dan ga je naar het berichten centrum. Klik je op Kaart dan ga je naar de interactieve spelkaart met alle speliconen.

Interactieve kaart

De SpellenApp heeft een interactieve kaart. Deze bepaalt jouw positie via de GPS (zorg er dus voor dat locatievoorziening voor de Spellenapp aan staat) en laat de verschillende hotspots op de kaart zien.

Berichten centrum

Verder heeft de SpellenApp een berichten functie. Deze laat vragen zien waar je antwoord op moet geven. Je kunt hier ook de gevonden fotospots invoeren om punten te ontvangen!

Stemmen

Het is mogelijk om op foto’s en videos van elkaar te stemmen. Dit spelelement zorgt ervoor dat het aantal punten aan een ander team gegeven wordt op basis beoordeling die jij geeft op een foto. Dit doe je door een foto een waardering van 1 t/m 5 sterren te geven!

Back To Top