Ga naar hoofdinhoud
GPSspellen.nl De beste GPS Spellen van Nederland

Hieronder vind je een lijst van veelgestelde vragen over onze GPS spellen. Staat je vraag hier niet bij? Stuur dan je vraag via het contactformulier en zij zoekt het binnen 48 uur voor je uit.

Wat betekent een minimum besteding?

Een minimum besteding betekent dat voor een GPS spel altijd een minimum bedrag afgerekend dient te worden. Stelt jullie willen met 9 personen een GPS spel spelen en de prijs per persoon is €23,50 met een minimum besteding van €295,00. De prijs voor jullie GPS spel wordt niet 9 x €23,50 = €211,50 maar €295,00.

De regen komt met bakken uit de lucht! Gaat de GPS tocht gewoon door?

Ja, de GPS tochten en spellen gaan bij slecht weer gewoon door. Hou daarom de weerverwachting goed in de gaten en kleed je op het weer!

Ik heb nog geen definitief aantal deelnemers. Kan ik al wel boeken?

Ja, dat kan, maar het is voor ons wel belangrijk dat wij weten hoeveel personen er uiteindelijk mee zullen doen. Dit is niet alleen van invloed op de prijs, maar zeker ook op de uitvoering van het spel. We willen dat iedereen een rol in het spel toebedeeld krijgt en een leuke middag of avond heeft. We willen je daarom verzoeken om op het boekingsformulier het aantal personen op te geven waar je nu al zeker van bent. Uiterlijk 10 werkdagen voordat het GPS spel plaatsvindt geef je het definitieve aantal deelnemers aan ons door.

Help! Ik kom niet aan het minimum aantal deelnemers

Ik wil een GPS tocht boeken voor 3 personen, maar ik lees dat het minimum aantal deelnemers 4 personen is. Kunnen we dan toch meedoen? Ja, je kunt de GPS tocht bij ons boeken, maar u betaalt wel voor het minimum aantal van 4 personen. We raden echter sterk aan om toch het minimum aantal deelnemers te organiseren. Zeker voor het spelelement is dit het leukst!

Hoe kan ik een GPS tocht/spel bij jullie boeken?

We hebben op dit moment nog geen boekingsformulier op de website staan. Dat komt mede doordat we onze spellen graag persoonlijk met je doornemen en afstemmen op je wensen. Hoe laat wil je beginnen? Waar? Zijn er bijzondere wensen? Etc.. Je kunt je boeking daarom telefonisch aan ons doorgeven via 085-4010584 óf je kunt gebruik maken van het offerte aanvraag formulier. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op.

Wat kost een GPS tocht/spel?

Dit kunnen we eenvoudig voor je uitrekenen maar niet eenvoudig hier noemen. Per spel hanteren we namelijk andere kosten. Deze kosten staan op de pagina’s van de betreffende spellen aangegeven. De kosten voor de spellen zijn ook afhankelijk van de grootte van de groep waarmee je het spel wilt spelen. Wil je dat wij het kostenplaatje voor je uitrekenen? Vraag dan hier een offerte aan voor een GPS tocht of spel.

Hebben jullie vaste startlocaties?

Nee, we hebben geen vaste startlocaties. Samen met jullie bepalen we waar we het spel starten.

Hoe kan ik me het beste kleden voor een GPS tocht?

Zorg in ieder geval voor een paar stevige wandelschoenen. Daarnaast is de kleding natuurlijk afhankelijk van het weer, alle spellen worden buiten gespeeld.

Hoe lang van te voren moet ik een GPS tocht/spel bij jullie boeken?

Hoe eerder je boekt of contact met ons opneemt, hoe meer kans je hebt dat we op jouw voorkeursdatum een GPS spel kunnen organiseren. Heb je al een specifieke datum vaststaan? Bel ons dan even op het volgende nummer: 085-4010584. Dan weet je direct of we op die datum nog ruimte hebben om het spel van je keuze op te zetten!

Hebben jullie vaste starttijden?

Nee, we hebben geen vaste starttijden. Samen met jullie bepalen we hoe laat een spel start.

Kunnen we ‘s avonds een GPS spel spelen?

Wat ons betreft is geen enkel probleem, mits de locatie waar we het spel spelen dit toelaat. Het spelen van een spel in het donker is extra spannend maar ook moeilijker!

Hoe lang duurt een GPS spel?

Onze spellen duren gemiddeld 2,5 uur, inclusief uitleg van een spelleider. In overleg met jullie kunnen we het spel op een bepaald tijdstip laten stoppen.

Is er een minimaal aantal personen voor jullie GPS tochten/spellen?

Nee, het is in principe mogelijk om een spel met 1 persoon te spelen. Voor de spelbeleving is het wel leuker en spannender om ieder geval met 2 teams te spelen. Voor een spel rekenen we een basisprijs en gaan we uit van een minimum van 15 personen.

Tellen jullie de deelnemers voor de start van het GPS spel?

Ja, onze spelleiders tellen altijd het aantal aanwezige deelnemers. Zijn er meer mensen dan waarvoor is geboekt, dan corrigeert de spelleider het aantal deelnemers op papier en verzoekt hij je om dit te ondertekenen. Je ontvangt dan een factuur voor het extra aantal deelnemers.

Voor welke leeftijden is een GPS spel geschikt?

Een GPS spel is voor geschikt voor elke leeftijd. Wij gebruiken in onze spellen verschillende rollen (teamcaptain, navigator, speurder) zodat iedereen actief deel kan nemen aan een spel.

Waar kan ik een GPS tocht/spel spelen?

Een GPS tocht/spel kun je overal spelen. We hebben een aantal vaste locaties, maar we kunnen ook heel makkelijk een nieuwe locatie uitzetten.

Back To Top