Skip to content
GPSspellen.nl De beste GPS Spellen van Nederland

Levering

Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen, sturen wij u een elektronische bevestiging van de bestelling en gaan wij over tot het leveren van de spel doos.

De spel doos wordt opgestuurd naar het adres dat u bij het plaatsen van de bestelling heeft opgegeven. Dit adres is in de bevestigingse-mail opgenomen. U dient te controleren of dit adres correct is. Indien na uw controle blijkt dat u een verkeerd adres heeft opgegeven, dan dient u zo spoedig mogelijk telefonisch contact met ons op te nemen. Wij kunnen er niet verantwoordelijk voor worden gesteld indien de spel doos op het door u verkeerd opgegeven adres wordt afgeleverd.

Risico

Het risico van verlies of beschadiging van de spel doos gaat over op de klant op het moment dat de spel doos door de postbezorger bij de klant is bezorgd.

Levertijd

De levertijd is binnen 2 tot 3 werkdagen. Indien wij het vermoeden hebben dat de levertijd ruim overschreden wordt, dan stellen wij u daarvan via de e-mail op de hoogte.

Verzendkosten

De opgestuurde spel doos past door een brievenbus. De op de website vermelde prijzen voor de doe-het-zelf GPS spellen zijn inclusief de kosten voor het opsturen van de spel doos.

Herroepingsrecht

Na de levering heeft u het recht de spel doos terug te sturen. Zie voor de voorwaarden om een beroep te kunnen doen op uw herroepingsrecht ons Refundbeleid, www.gpsspellen.nl/refundbeleid.

Contact

Voor vragen over de levering kunt u contact met ons opnemen, zie www.gpsspellen.nl/contact.

Back To Top