Skip to content
GPSspellen.nl De beste GPS Spellen van Nederland

Tips doe-het-zelf spel voorbereiding

Jullie hebben een doe-het-zelf GPS spel besteld en zijn natuurlijk reuze benieuwd naar de speldoos die binnen enkele dagen op jullie deurmat valt. Wij geven jullie alvast enkele tips om jullie waarmee jullie beslagen ten ijs komen en een optimale spelbeleving ervaren.

Tip 1: Neem voldoende tijd om alle spelmaterialen te bestuderen

De speldoos valt op jullie deurmat, tijd om ermee aan de slag te gaan. Neem een half uur de tijd om inhoud van de speldoos te bestuderen. Lees aandachtig de begeleidende brief en de spelinstructies door. Een goede voorbereiding is het halve werk.

Tip 2: Speel het spel met teams van 3 tot 5 personen

Een doe-het-zelf spel is het leukst in teams van 3 tot 5 personen. Willen jullie competitie in het spel, speel dan met minimaal 2 teams.

Tip 3: Zorg voor een volledig opgeladen smartphone

We maken tijdens het spel gebruik van gps op de smartphone. Dit qua batterij gebruik vrij kostbaar. Zorg ervoor dat jullie smartphone voor aanvang van het spel volledig is opgeladen. Met een volledig opgeladen telefoon kan zonder moeite het spel worden uitgespeeld.

Tip 4: Spreek met elkaar een spelduur voor het spel af

Een doe-het-zelf is leuk wanneer jullie samen van start gaan en samen het spel eindigen. Spreek daarom met elkaar af hoe lang jullie het spel gaan spelen.

Tip 5: Uitslag weten? Vraag een scorekaart op!

Na afloop van het spel komen jullie allemaal samen. Jullie natuurlijk reuze benieuwd welk team heeft gewonnen. Een scorekaart met foto’s, kruimelspoor en uitslag is op te vragen. Stuur je email adres naar de spelcomputer en jullie ontvangen een mail met daarin een scorekaart.

Nieuwsgierig geworden naar onze doe-het-zelf GPS spellen? Op deze pagina vertellen we meer over de spellen. Willen jullie meteen een spel bestellen? Boek dan vandaag nog via het boekingsformulier een spel voor jullie gewenste locatie. We wensen jullie veel plezier met jullie spel!

Back To Top