Skip to content
GPSspellen.nl De beste GPS Spellen van Nederland

Voor de GPS-Tochten zijn er verschillende spellen ontwikkeld die je kunt spelen in meer dan 50 locaties in Nederland. Hoewel deze interactieve spellen compleet verschillend van elkaar zijn, geven ze allemaal dezelfde beleving met zich mee!

Dwalen en Malen
Een spel wat gemaakt is voor echte (stads) avonturiers. Bij dit spel zal er via avontuurlijke opdrachten een geheime locatie gevonden moeten worden in de stad. Een echte aanrader voor het ontdekken van een (nieuwe) stad!

CSI Moordspel
Dit spel is echt een aanrader voor cluedo-liefhebbers! Tijdens deze GPS-tocht krijg je de mogelijkheid om uit vier misdrijven de juiste dader te vinden! Daarnaast komen elementen van de locatie terug in het spel, waardoor je tegelijkertijd ook veel van de stad ziet!

Race tegen de Klok
Dit spel vraagt om stalen zenuwen! Binnen een bepaalde tijd dien je namelijk in de binnenstad een virus af te stoppen. Een interactieve en zenuwslopende race tegen de klok waarbij je veel obstakels zult tegenkomen!

Denken + Doen = Durven
Bij het spelen van Den + Doen = Durven zullen er tijdens het GPS-Tocht verschillende vragen en opdrachten beantwoord en uitgevoerd moeten worden! Een gebalanceerd team met doeners & denkers zijn ideaal voor dit spel! Naast dat je hersen even flink getest zullen worden door onze interactieve Spellenapp zal ook de bluf van het team getest worden!

Kraak de Code!
Dit interactieve puzzeltocht zal jullie brein eens even flink kraken! Met de Zweede QR code, de interactieve Spellenlabs en andere benodigde spelmaterialen hebben we de kansen voor het oplossen van de Qraker hebben we jullie kansen iets groter gemaakt!

De Verrader XL
Het spel voor de echte Wie-Is-De-Mol liefhebber!
Tijdens dit spel zal er verrader in het team zitten die de boel zo onopvallend mogelijk probeert te belazeren. Aan jullie om te vinden wie deze verrader is. Dit zal gebeuren tijdens het spelen van leuke en uitdagende opdrachten die je binnenkrijgt via onze interactieve Spellenapp!

Al onze GPS-tochten zijn beschikbaar in een doe-het-zelf spel. Bij alle teams voor GPS-tochten zal gebruik gemaakt worden van onze interactieve Spellenapp en spelmaterialen die gebaseerd zijn op 4 tot 6 personen. Voor meer informatie kun je kijken bij de FAQ waar een overzicht is gemaakt over de meest gestelde vragen!

Back To Top