Skip to content
GPSspellen.nl De beste GPS Spellen van Nederland

Een GPS tocht op maat, geheel naar eigen wens, met een eigen plot en helemaal naar jullie wens geschreven? Dat kan! GPSSpellen maakt het voor bedrijven, organisaties of families mogelijk om een interactieve GPS tocht te organiseren, waarbij jullie zelf de regie in handen nemen.

Hieronder vindt je enkele voorbeelden van GPS tochten en spellen die we op maat voor onze klanten hebben georganiseerd:

GPS tocht op maat: ‘Dossier CO2’

GPS tocht op maat: ‘Dossier CO2′Greenpeace voert, in het kader van het thema schone energie, actie tegen de opslag van CO2. Mede door deze acties heeft minister Verhagen onlangs de opslag van CO2 in Noord-Nederland afgeblazen. Jubelstemming op het kantoor van Greenpeace, echter van korte duur!

De afdeling Pers & Communicatie heeft een dossier ontvangen waaruit zo blijken dat B&W Amsterdam in het geheim bezig zouden zijn met het uitwerken van plannen voor een ondergrondse opslag van CO2 ergens in Amsterdam. Rationale achter de plannen is een mogelijk financiële bijdrage van de Nederlandse overheid voor het Noord-Zuid lijn debacle.

Actievoerders van Greenpeace bereiden ondertussen een spectaculaire actie voor om dit geruchtmakende nieuws openbaar te maken. Om zeker te zijn dat de geruchten kloppen gaan medewerkers van Pers & Communicatie op onderzoek uit om de geheime locatie te vinden!

GPS tocht op maat: complotspel ‘Actiegroep H2O’

Voor het waterschap Veluwe hebben we in het voorjaar van 2011 een complot spel ontwikkelt en georganiseerd. Bij directie van het waterschap is een videoboodschap afgeleverd: Een actiegroep met naam H2O wil aandacht voor de waterverspilling en dreigt alle gemalen van het waterschap te saboteren.

Het volledige management team van waterschap Veluwe werd met auto, GPS, mobiel en spelmaterialen op pad gestuurd. In een route die liep van Zwolle naar Harlingen, werden de deelnemers geconfronteerd met opdrachten, raadsels, geheimzinnige ontmoetingen en raadselachtige gebeurtenissen.

[gravityform id=”5″ name=”Informatiefoumulier” title=”false” description=”true” ajax=”true”]
Back To Top