Skip to content
GPSspellen.nl De beste GPS Spellen van Nederland

Over een spannend uitje gesproken! ‘Deadline’ is een zenuwslopend teamuitje waarbij jullie niet alleen tegen andere teams strijden, maar het ook tegen de klok opnemen. Welk team weet zijn zenuwen het beste te bedwingen en kan de verschillende battles tegen de klok te verslaan?

_ultimatum

In een drukke binnenstad bereidt een activist een aanslag voor. Aan jouw team de opdracht om deze activist op te sporen en de aanslag te voorkomen. De weg er naar toe is er één vol met uitdagingen, raadsels en obstakels. Voor elke goed uitgevoerde opdracht en antwoord ontvangen jullie nieuwe aanwijzingen die jullie helpen om de stad te redden van de aanslag. Zijn jullie op tijd om de aanslag te verijdelen en de stad weer veilig te maken?

Spannend uitje met Smartpone – in elke grote stad te spelen

De ‘Deadline’ is een van onze spannende uitjes. Een interactieve en zenuwslopende race tegen de klok met als decor het centrum van een grote stad. Alle spelmaterialen worden door STADSspellen.nl geleverd. Je dient zelf per team voor een mobiele telefoon te zorgen. Het spel duurt ongeveer 1,5 – 2 uur en is goed te combineren met een gezellige borrel of lekkere hap ergens in de stad voor of na het spel.

De Deadline is net als al onze andere stadsspellen op meer dan 75 steden bespeelbaar in Nederland en België. Deze spellocaties bevinden zich allemaal in het centrum van de stad. In een aantal steden zijn er meerdere locaties beschikbaar.

Spelbegeleiding

Het is mogelijk om de Deadline te spelen onder begeleiding van ervaren spelleiders. Onder leiding van een van onze spelleiders zullen er extra challenges uitgevoerd worden om ervoor te zorgen dat de stad in veilige handen blijft. Daarnaast helpen de spelleider jullie bij eventuele vragen! Na afloop van het uitje wordt er door een van onze spelleiders een prijsuitreiking gehouden.

Enthousiast geworden over het spel Deadline? Neem dan vandaag nog contact met een van onze medewerkers. Samen kijken we graag hoe we van jullie groepsuitje een uniek en interactieve beleving kunnen maken!

[gravityform id=”5″ title=”false” description=”false”]
Back To Top