Skip to content
GPSspellen.nl De beste GPS Spellen van Nederland

In Rotterdam is het mogelijk om een GPS Tocht van GPSSPELLEN ® te boeken. Wilt u meer weten, stel dan snel uw vraag via het offerteformulier. Onze GPS tocht Rotterdam kan gespeeld worden vanaf 20 personen. Voor groepen boven de 50 personen hebben we extra aantrekkelijke tarieven.

GPS Tocht Rotterdam

Speel onze GPS tochten in de de stad, in een park of in de Rotterdamse haven. Ook een verlaten industrieterrein is een ideale locatie. Samen met je vrienden, je collega’s of familieleden laten we jullie een onvergetelijke spel ervaring beleven! Veel van onze klanten spelen het crimineel spannende spel Detectivespel! De GPS tochten duren ongeveer 3 uur. U kunt na de tocht nog prima een terrasje in Rotterdam pikken of llekker een hapje gaan eten met uw collega’s.

Op eigen locatie

Naast GPS Tochten in Rotterdam kunnen wij ook geheel naar wens een GPS tocht uitzetten op jullie eigen locatie of spel organiseren rondom een route. Denk hierbij aan een industrieterein, bedrijvenpark, natuur, dorp of zelfs ergens anders in Europa. Vraag vrijblijvend meer informatie aan via het offerteformulier.

Ook handig om te weten

U kunt de GPS Tocht op ieder moment van de dag starten. Ook de dag is vrij uit te kiezen. De meeste mensen spelen onze spellen overdag. Het is ook mogelijk om de spellen ’s avonds te spelen. Eventueel zelfs in het donker. Dat is uiteraard spannender maar ook moeilijker. Wij vinden het leuk om u te adviseren. Neem dus gewoon even contact met ons op. Dan denken we met u mee.

[gravityform id=”5″ name=”Ik wil meer informatie ontvangen” title=”false” ajax=”true”]
Back To Top