Skip to content
GPSspellen.nl De beste GPS Spellen van Nederland

Welkom op de website van GPSSPELLEN ®. Wij organiseren interactieve GPS tocht door heel Nederland en dus ook in het mooie Ommen. Met een GPS Tocht Ommen weten jullie zeker dat jullie veel plezier gaan beleven. Onze spellen zijn super leuk, tel daar nog eens de stad Ommen bij op en jullie dag kan niet meer stuk! Op deze pagina geven we informatie over een interactief groeps- en teamuitje in deze stad aan de Overijsselse Vecht. Meer weten? Bel of mail ons gerust! Ons team helpt jullie graag verder!

GPS Tocht Ommen

Een GPS Tocht Ommen staat in ieder geval garant voor veel plezier. Ommen is gelegen aan de vecht en heeft een leuk en gezellig centrum waar uitstekend een GPS tocht kan worden gespeeld. Veel groepen spelen De Ontmaskering of het spel Durven!Denken!Doen! Al onze spellen zijn geschikt voor een leuk familie-, vrienden- of teamuitje. Je speelt al een GPS spel vanaf €25,50 per persoon en inclusief een consumptie. Op zoek naar een goedkoper uitje? Kijk dan eens bij de doe-het-zelf GPS spellen. Deze spellen worden gespeeld zonder spelleider en met je eigen smartphone plus internet helemaal op je eigen tempo! Een doe-het-zelf GPS spel speel je al vanaf €10,00 per persoon!

Persoonlijk tintje

Verras je collega’s een met een GPS Tocht Ommen. Goed om te weten: we kunnen een GPS tocht starten op ieder willekeurig tijdstip en vanuit iedere locatie. Moet het spel persoonlijk zijn? Geen enkel probleem, wij verwerken graag leuke wist-u-datjes van collega’s of vrienden.

Enthousiast geworden voor een GPS tocht Ommen? Wij vinden het in ieder geval ontzettend leuk om voor jullie een geslaagd uitje te organiseren in deze leuke stad. Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden die wij jullie kunnen bieden!

[gravityform id=”5″ name=”Ik wil meer informatie ontvangen” title=”false” ajax=”true”]
Back To Top