Skip to content
GPSspellen.nl De beste GPS Spellen van Nederland

Wie gaat ermee spelen in Nijmegen? Met een GPS tocht Nijmegen van GPSSpellen, zoals bijvoorbeeld De Ontmaskering, veranderd deze stad aan de oever van de Waal in een ultiem decor van spanning, achtervolging en geheimen. Nijmegen behoort tot een van de oudste steden van Nederland. Mede hierdoor leent de stad zich perfect voor een GPS tocht of spel. Nijmegen ligt op een heuvelrug aan de overs van de Waal en is een echte studenten- en toeristenstad.

Grote groepen

Onze GPS tochten en spellen doen we vaak voor groepen. De minimale groepsgrootte is 20 personen, we hanteren geen maximum. Je kan het beste ven contact met ons opnemen wanneer je een GPS tocht wil doen voor een grote groep. Wij adviseren je graag over het type GPS tocht en een leuke start locatie. Zo starten we bijvoorbeeld vaak een GPS tocht vanuit de Waagh in het mooie centrum van Nijmegen.

Ieder moment van de dag

Belangrijk om te weten is dat onze GPS tochten en spellen op ieder moment van de dag te spelen zijn. Dat betekent dat je ook een GPS tocht kan doen in de avond uren. Voor het spel Deadline is het erg leuk wanneer het donker is. Het spel wordt hierdoor spannender dan wanneer je het spel overdag speelt. We kunnen ook een van onze andere tochten bijvoorbeeld als vergaderbreak of familie uitje spelen. Vraag naar de mogelijkheden.

Teamuitje

Vaak wordt de GPS tocht Deadline gespeeld als teamuitje. Het spel kan ook uitstekend met een grote familie worden gespeeld. Naast Deadline is het ook erg leuk om een coldcase op te lossen in Nijmegen. Ook spelen vrienden vaak de GPS tocht Durven!Denken!Doen! met eigen persoonlijk vragen. Je kunt dit aangeven wanneer je een vrijblijvend voorstel aanvraagt.

[gravityform id=”5″ name=”Ik wil meer informatie ontvangen” title=”false” ajax=”true”]
Back To Top