Skip to content
GPSspellen.nl De beste GPS Spellen van Nederland

GPS Tocht Maastricht: een spannend en leuk teamuitje in de parel aan de Maas in het Zuiden van Nederland. Maastricht telt ruim 120.00 inwoners en vormt een prachtig decor voor een van onze GPS tochten. Naast het doen van een leuk uitje met vrienden, familie of collega’s leent de stad uitstekend voor een bezoeken van verschillende bezienswaardigheden. Ook leuk: een GPS Tocht Maastricht combineren met een lekker dagje winkelen in het centrum van Maastricht! Neem gerust contact met ons op: wij helpen jullie graag!

GPS Tocht Maastricht

Veel groepen spelen het spel Durven!Denken!Doen! in Maastricht. Het thema voor dit spel is teambuilding: welke team haalt het beste uit zichzelf en gaat voor de uiteindelijke overwinning! Wil een spannende GPS tocht spelen? Kies dan eens voor het spel Detectivespel. Verzamel zoveel mogelijk bewijs en los de moorden op!

Prachtig Decor

Maastricht is een van de oudste steden van Nederland. Haar centrum ademt de sfeer van een levendige cultuur met Germaanse en Romaanse invloeden. Het centrum van Maastricht is compact en overzichtelijk, uitstekend geschikt dus voor een GPS Tocht Maastricht. Grote delen van het centrum zijn voetgangers gebied en alle bezienswaardigheden zijn op loop afstand te bereiken.

Verschillende startlocaties

In principe kunnen we op ieder locatie in het centrum een GPS Tocht Maastricht starten. We starten vaak een GPS spel vanuit een aantal vaste locatie. Zo kunnen we bijvoorbeeld een activiteit starten vanuit Grandcafe D’n Ingel. Deze gezellige horecagelegenheid bevindt zich aan het mooiste plein van Nederland: het Vrijthof. Zoek je iets aparts, dan is wellicht Brasserie Apart een geschikte locatie voor jullie om een GPS tocht te starten of te eindigen.

GPS Tocht Maastricht: leuk als uitje met je familie, vrienden of collega’s. Als parel van het Zuiden is Maastricht uitstekend geschikt voor een leuk en spannend GPS spel. Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden die wij voor jullie bieden!

[gravityform id=”5″ name=”Ik wil meer informatie ontvangen” title=”false” ajax=”true”]
Back To Top