Skip to content
GPSspellen.nl De beste GPS Spellen van Nederland

“Lelystad geeft Lucht” … een extra reden om deze jongste stad te beleven met een GPS tocht Lelystad. We kunnen een GPS tocht starten op verschillende plekken waaronder Batavia Stad of Batavia Werf. Deze stad is uitstekend geschikt voor het spel Durven!Denken!Doen, maar we kunnen ook een van onze andere GPS tochten organiseren.

Zelf in het Donker

U kunt de GPS Tocht op ieder moment van de dag starten. De meeste mensen spelen onze spellen overdag. Het is ook mogelijk om de spellen ‘s avonds te spelen. Ook de dag is vrij uit te kiezen. Eventueel zelfs in het donker. Dat is uiteraard spannender maar ook moeilijker. Wij vinden het leuk om u te adviseren. Neem dus gewoon even contact met ons op. Dan denken we met u mee.

Leuk personeelsuitje

Veel van onze klanten doen een GPS tocht als personeelsuitje. De GPS tochten duren ongeveer 2 tot 2,5 uur. U kunt na de tocht nog prima gaan winkelen in Bataviastad met uw vrienden.

GPS Tocht Lelystad

In Lelystad is het mogelijk om een GPS Tocht van GPS Spellen te boeken. Wilt u meer weten, stel uw vraag via het offerteformulier. Onze GPS tochten in Lelystad kunnen gespeeld worden vanaf 20 personen. Voor groepen boven de 50 personen hebben we extra aantrekkelijke tarieven.

[gravityform id=”5″ name=”Ik wil meer informatie ontvangen” title=”false” ajax=”true”]
Back To Top