Skip to content
GPSspellen.nl De beste GPS Spellen van Nederland

Een GPS Tocht Leiden, de stad die bekend staat om haar vele hofjes, de universiteit, verschillende museau en haar roemrijke geschiedenis. Leiden is een bezoek meer dan waard, ontdek met een GPS tocht de grachten, de monumentale panden en fantastische steegjes.

GPS Tocht Leiden

Veel van onze klanten die op zoek zijn naar een teambuilding activiteit kiezen vaak het spel Durven!Denken!Doen! Dit is een interactieve GPS tocht waarbij het draait om snelheid, behendigheid en een gezonde dosis verstand. In kleine teams van 4 tot 6 personen trekken jullie door Leiden op zoek naar verschillende hotspots. Daarnaast worden jullie voort durend op de proef gesteld bij kleine teambuilding activiteiten. Wil je meer weten? Dat kan neem vandaag nog contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden voor een GPS tocht Leiden.

Verschillende startlocaties

Voor de GPS tocht Leiden starten we vanuit een vast aantal locaties. Daarnaast is het mogelijk om overal in de stad te starten en te eindigen. Zo zorgen we ervoor dat jullie teamuitje zeker zal slagen. Voor groepen van onder de 20 personen rekenen we een vaste prijs van €570 ex btw. Voor grotere groepen hebben wij aantrekkelijke kortingen. Wil je een GPS tocht Leiden boeken? Vraag naar de mogelijkheden die wij in Leiden bieden!

GPS Tocht Leiden, dé manier om deze mooie stad eens goed te ontdekken. Met een interactief en competitief GPS spel gaat dat in ieder geval lukken. Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden!

[gravityform id=”5″ name=”Ik wil meer informatie ontvangen” title=”false” ajax=”true”]
Back To Top