Skip to content
GPSspellen.nl De beste GPS Spellen van Nederland

Het is niet voor niets dat Eindhoven onlangs is gekozen tot Beste Binnenstad van Nederland 2011 – 2013. Juist daarom leent het centrum zich uitstekend voor een GPS tocht Eindhoven zoals bijvoorbeeld Durven!Denken!Doen! Als je in Eindhoven rondloopt zie je een moderne jonge stad, echter schijn bedriegt, Eindhoven is een van de oudste steden van Nederland. Eindhoven heeft zich ontwikkeld tot één van de meest toonaangevende steden in Europa op het gebied van high tech, kennis en design.

GPS Tocht Eindhoven

Vaak starten we GPS tocht Eindhoven vanuit De Tweede Kamer in het centrum van Eindhoven. In deze gelegenheid is het gezellig vertoeven, waar we vaak onder het genot van een kop koffie of thee beginnen met de speluitleg. Na het spel kunnen jullie natuurlijk lekker uitblazen met een drankje. De Tweede Kamer biedt genoeg mogelijkheden om gezellig met je collega’s een hapje te eten.

Leuk en gezellig uitje?

Het leuke van een GPS tocht is dat je op een leuke en ontspannende wijze het centrum van stad leert kennen. Tijdens het spel dwalen teams vaak door smalle steegjes op zoek naar plekken, aanwijzingen of andere teams. Het is in ieder geval verstandig om een paar stevige schoenen te dragen, waarop enkele kilometers gelopen kan worden. Tochten die we vaak in Eindhoven spelen zijn: De Ontmaskering, Durven!Denken!Doen! & Deadline. Wij adviseren graag voor jullie een geschikte GPS tocht.

GPS Tocht voor grote groepen

Een GPS tocht of spel van GPSSpellen is uitstekend geschikt voor grote groepen. Wij begeleiden groepen vanaf 20 personen tot en met bijvoorbeeld 800 personen. Wij hebben een slim software systeem waarmee we dergelijke grote groepen aan kunnen. Natuurlijk kun je naar de mogelijkheden voor grote groepen vragen.

Op zoek naar een geschikt uitje voor familie, vrienden of collega’s? Speel eens een GPS Tocht Eindhoven in de lichtstad van Nederland! Vraag snel een vrijblijvende offerte aan.

[gravityform id=”5″ name=”Informatiefoumulier” title=”false” description=”true”]
Back To Top