Skip to content
GPSspellen.nl De beste GPS Spellen van Nederland

Ook in Delft organiseren wij onze actieve GPS spellen en tochten. Deze sfeervolle en historische stad is een mooi decor voor bijvoorbeeld een moordspel of een bloedstollende race tegen de klok. Al onze GPS spellen speelt je in de buitenlucht. Een mooie stad als Delft ademt historie, wat Delft uitermate geschikt maakt als decor voor één van onze actieve GPS tochten en spellen.

Wat houdt dat in, een GPS tocht in Delft?

In de stad Delft organiseren wij tal van GPS spellen. Dit zijn groepsspellen die je in teamverband speelt en waarbij je gebruik maakt van je eigen smart phone en onze interactieve SpellenApp. Op de SpellenApp krijg je route-aanwijzingen die je nodig hebt om het spel te kunnen winnen. Je bent met je team dus veel op pad om geheime locaties te vinden, raadsels op te lossen of andere teams sneller af te zijn.

We starten op de locatie van jouw keuze; of dat nou het monumentale stadhuis is, de Oostpoort, de Wijnhaven of juist je lievelingsrestaurant? De keus is aan jou!

Uit welke GPS spellen kan ik kiezen?

We hebben tal van GPS tochten die we in Delft kunnen uitzetten. Of je nu een creatief spel wilt, een spel waarbij je andere teams uitdaagt of graag een moord oplost. We hebben een spel dat geschikt is voor jouw groep. Bekijk hier al onze GPS tochten en spellen.

Met hoeveel mensen kan ik een GPS tocht in Delft spelen?

Bij elk GPS spel dat we hebben ontwikkeld staat vermeld wat het minimale aantal deelnemers is. Voor het spelelement is het leuk als je een wat grotere groep hebt.

Kan ik ons team ook betrekken in de verhaallijn of de vragen en raadsels?

Ja dat kan! We denken graag met je mee en vormen onze GPS spellen rondom jouw idee. Zo maak je een GPS tocht niet alleen gezellig en spannend, maar ook nog eens uniek! Spreekt dit je aan? Bel ons dan even op om je wensen te bespreken: 085-4010584.

Kies een spel dat je graag zou willen spelen in Delft. Teveel keus of lijkt alles je wel leuk? Laat ons je dan adviseren. We bespreken graag de mogelijkheden om jouw GPS tocht in Delft tot een succes te maken!

[gravityform id=”5″ name=”Informatiefoumulier” title=”false” description=”true”]
Back To Top