Skip to content
GPSspellen.nl De beste GPS Spellen van Nederland

Beleef de stad Breda eens op een unieke manier, doe eens een GPS Tocht Breda! Doorkruis de stad met een GPS ontvanger, ontdek het centrum met spannend GPS spel. Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden die wij in Breda bieden.

Een spannend GPS Moordspel!

Een ontzettend leuke en spannende manier om Breda te ontdekken is het doen van een GPS moordspel. In recherche teams van 4 tot 6 personen gaan jullie op onderzoek uit. Een hoofdinspecteur zal jullie op weg helpen bij het onderzoek. Uiteindelijk gaan jullie op zoek naar het moordwapen, plek en de datum. Voor het GPS moordspel is een ijzersterk alibi verreist.

Voor iedere gelegenheid?

We hebben eigenlijk in Breda een GPS tocht voor ieder gelegenheid. Het spel Durven!Denken!Doen! is een absolute topper bij vrijgezellenfeestjes. Zijn jullie op zoek naar een creatieve GPS tocht voor bijvoorbeeld een leuke familiedag, denk dan eens aan De Zwerftocht! Willen jullie helemaal een zelf verzonnen plot verwerken in jullie GPS Tocht Breda, dan is een GPS Tocht op Maat zeker een geschikte kandidaat. Wij adviseren jullie graag bij de keuze voor jullie uitje!

Starten vanuit verschillende locatie?

Wij hebben contacten verschillende horeca gelegenheden in Breda. Aan het rand van het centrum starten we vaak vanuit Eetcafe ’t Archief. Willen jullie liever in het centrum starten? Geen probleem vanuit De Colonie aan de grote Markt in Breda zijn we altijd welkom. Maak jullie wensen aan ons kenbaar en wij zoeken een geschikte startlocatie voor jullie teamuitje!

Willen jullie ook eens een GPS Tocht Breda spelen?

Op zoek naar een spannend en uitdagend uitje voor vrienden, familie of collega’s? Denk dan eens aan een GPS Tocht Breda, vraag vandaag nog naar de mogelijkheden!

[gravityform id=”5″ name=”Informatiefoumulier” title=”false” description=”true”]
Back To Top