Skip to content
GPSspellen.nl De beste GPS Spellen van Nederland

Weet u wat leuk is? We starten uw GPS Tocht in Deventer aan de andere kant van de IJssel. De deelnemers moeten dus eerst maar eens zorgen dat ze zo snel mogelijk naar de overkant komen (geen zorg, er vaart een pontje).

GPS tocht Deventer

Dit is een leuke start voor bijvoorbeeld ons GPS spel Deadline. Daarbij speelt de factor tijd een belangrijke rol. Maar we kunnen ook midden in de stad starten, bijvoorbeeld op De Brink in Deventer. Veel van onze klanten doen een GPS tocht als personeelsuitje. De GPS tochten duren ongeveer 2 tot 2,5 uur. U kunt na de tocht nog prima een terrasje in Deventer pikken of hapje gaan eten met uw collega’s.

Donker

U kunt de GPS Tocht op ieder moment van de dag starten. Ook de dag is vrij uit te kiezen. De meeste mensen spelen onze spellen overdag. Het is ook mogelijk om de spellen ’s avonds te spelen. Eventueel zelfs in het donker. Dat is uiteraard spannender maar ook moeilijker. Wij vinden het leuk om u te adviseren. Neem dus gewoon even contact met ons op. Dan denken we met u mee.

Aantrekkelijke tarieven

Onze GPS tochten in Deventer kunnen gespeeld worden vanaf 5 personen. Voor groepen boven de 50 personen hebben we extra aantrekkelijke tarieven. In Deventer is het mogelijk om een GPS Tocht van GPS Spellen te boeken. Wilt u meer weten, stel uw vraag via het offerteformulier.

Op zoek naar een leuke activiteit in een van de mooiste Hanzesteden van Deventer? Speel een GPS Tocht Deventer en jullie familiedag kan niet meer stuk!

[gravityform id=”5″ name=”Informatiefoumulier” title=”false” description=”true”]
Back To Top