Skip to content
GPSspellen.nl De beste GPS Spellen van Nederland

Op zoek naar een leuke en spannende activiteit? Wellicht is een GPS Tocht Bergen Op Zoom wat voor jullie. Het is in deze oude Markiezenstad goed vertoeven. De vele monumenten in deze stad vertellen het verhaal van een rijk en bewogen verleden. De vele culturele evenementen en het brede winkel- en horeca-aanbod maken een bezoek aan deze stad meer dan de moeite waard. Helemaal om dit dan te combineren met één van onze GPS tochten.

GPS Tocht Bergen op Zoom

Veel groepen spelen het GPS spel “Detectivespel” in Bergen Op Zoom. De politie Bergen Op Zoom werkt aan een oude Cold Case. In het dossier is een oud foto rolletje opgedoken. Het ontwikkelen van de foto’s is mislukt, echter de negatieven zijn bewaard gebleven. Jullie hulp is nodig om deze zaak op te lossen. het Detectivespel is een spannend en avontuurlijk teamuitje en een echte aanrader voor een GPS Tocht Bergen Op Zoom.

Geheel verzorgd

Steeds vaker verzorgen wij niet alleen een GPS Tocht Bergen op Zoom, maar worden we ook gevraag een leuke startlocatie te zoeken of een lunch of diner na afloop van het spel te regelen. GPSSPELLEN ® biedt verschillende arrangementen waarmee een GPS Tocht Bergen op Zoom kan worden uitgebreid. Vraag onze medewerkers naar de verschillende mogelijkheden.

Veel gestelde vragen

Een GPS Tocht duurt ongeveer 3 uur. Onze tochten vinden altijd doorgang, dus hou de weersvoorspellingen in de gaten en pas de kleding aan op het weer. We kunnen vanuit iedere plek in Bergen op Zoom starten. We zijn NIET aan vaste start of eindtijden gebonden. We hebben alle vragen die we van klanten ontvangen op een rijtje gezet.

Op zoek naar een leuke activiteit voor vrienden, familie of collega’s? Stop met zoek en speel een GPS Tocht Bergen Op Zoom. Ons team helpt jullie graag verder bij het organiseren van jullie uitje!

[gravityform id=”5″ name=”Ik wil meer informatie ontvangen” title=”false” ajax=”true”]
Back To Top