Skip to content
GPSspellen.nl De beste GPS Spellen van Nederland

Arnhem, beroemd om zijn “slag om Arnhem”, het Burgers Zoo en het Open Luchtmuseum. Arnhem is een zeer geschikt decor voor een GPS tocht Arnhem. Een spel wat vaak wordt gedaan is DEALINE: een spel waarbij het draait om tijd en iedere seconde telt. Al verkennend door het centrum van Arnhem wordt jullie team geconfronteerd met DEADLINES.

GPS Tocht Arnhem

Een erg geschikte plek om een GPS tocht te starten is Grand Café Dudok, pal onder majestueuze toren van de Eusebiuskerk. Het monumentale pand brengt jullie in de juiste sfeer voor een van onze GPS tochten. Natuurlijk is het erg gezellig om na afloop met elkaar ervaringen en belevenissen met elkaar uit te wisselen.

Ideaal bedrijfsuitje

Wist je dat we in Arnhem al een GPS tocht Arnhem kunnen doen voor 5 personen. Vaak spelen collega’s een spel als gezellig bedrijfsuitje. We organiseren ook regelmatig GPS tochten voor vrijgezellenfeestjes. Dan verwerken we vaak vragen en opdrachten voor het aanstaande echtpaar. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

We kunnen op ieder willekeurig moment van de dag een GPS tocht of spel starten. Het is verstandig om je te kleden naar de weersomstandigheden. Zorg er oom voor dat je schoenen aantrekt waarmee je een flink eind kan wandelen. We krijgen vaker vrage, de antwoorden hebben we opgeschreven in veelgestelde vragen.

Een leuke en gezellige middag beleven met de collega’s? Boek dan eens het spel DEADLINE! Met een GPS Tocht Arnhem maken wij jullie teamuitje tot een onvergetelijke ervaring!

[gravityform id=”5″ name=”Informatiefoumulier” title=”false” description=”true”]
Back To Top