Skip to content
GPSspellen.nl De beste GPS Spellen van Nederland

Een leuke manier om Almelo een echt goed te ontdekken is met een GPS Tocht Almelo! Deze plaats met een sfeervolle binnenstad leent zich uitstekend voor een avontuurlijk GPS spel. Met ruim 72.000 inwoners is Almelo een middelgrote gemeente midden in het Twentse land, waar de natuur tot ver in de binnenstad reikt. Door een breed aanbod van winkels, scholen, bedrijven en de sfeervolle binnenstad is Almelo een aantrekkelijke woon-, leer- en werkstad.

GPS Tocht Almelo

Zoals gezegd een leuke manier om Almelo te ontdekken is met een GPS Tocht Almelo. In kleine teams van 4 tot 6 personen gaan jullie op pak. De SpellenApp is jullie gids. Jullie gaan op zoek naar verschillende foto aanwijzingen. Vaak speelt competitie een belangrijke rol in onze spellen. Er kan er natuurlijk maar eentje de winnaar zijn van het spel.

Zwerftocht

Bij het spel De Zwerftocht is het de bedoeling dat jullie team zo snel mogelijk een eindlocatie ergens in Almelo vinden. Hiervoor krijgen jullie tijdens de tocht allerlei aanwijzingen. Deze aanwijzingen verdien je niet zomaar, daar moet je wel wat voor doen! Uiteindelijk kan er maar één team met de eer strijken en winnaar worden van het spel. Wij leveren alle materialen inclusief een GPS ontvanger. Een GPS Tocht Almelo is dus erg leuk om elkaar en de stad Almelo te ontdekken.

Recensies klanten

Wij vragen klanten altijd na afloop van een GPS Tocht Almelo wat ze er van vonden. Veel van onze klanten schrijven een leuke recensie over het spel, spelleider en de beleving. We proberen input van onze klanten in nieuwe spellen te verwerken. We streven naar een ultieme GPS beleving voor iedereen!

Op zoek naar een avontuurlijk uitje in Almelo? Dan is een GPS Tocht Almelo een juiste keuze om jullie vrienden, familie of bedrijfsuitje tot een succes te maken!

[gravityform id=”5″ name=”Informatiefoumulier” title=”false” description=”true” ajax=”true”]
Back To Top