Skip to content
GPSspellen.nl De beste GPS Spellen van Nederland

Groot ei-zoekfestijn!

Nog niets te doen op Tweede Paasdag? Nu wel! Doe mee met het grootste ei-zoekfestijn van de stad: de Deventer Egg Hunt. In hartje centrum kun je meedoen aan het eieren zoeken met vrienden, familie of in je eentje. De speurtocht is voor alle leeftijden geschikt en helemaal van deze tijd: hints om de eieren te vinden, krijg je op je telefoon.

Hoe leuk is het om weer eens eieren te zoeken? Het doel van de zoektocht is simpel: vind met je team zo snel mogelijk alle twintig eieren die zijn verstopt in het centrum van Deventer. Je meldt je met je team aan en ontvangt via speciale software aanwijzingen op je telefoon waar het eerste ei verstopt is. Uiteraard is het de bedoeling deze zo snel mogelijk te vinden. Op het gevonden ei staat een code, deze stuur je met je telefoon door naar een bepaald nummer. Is de code goed? Dan ontvang je een aanwijzing waar je het volgende ei kunt vinden. Zo gaat het spel door totdat jullie alle eieren hebben gevonden. Is jouw team het snelst? Dan win je een mooie prijs.

Geef je op De organisatie is in handen van GPSSPELLEN, stadsmagazine Koekmag, Koning Willem en Café Vrienden van Vroeger, vanwaar de zoektocht op 1 april om 14.30 uur start. De kosten bedragen 7,50 euro per persoon, dit is inclusief een consumptie. Kom je ook? 

INSCHRIJVING VANAF NU ALLEEN NOG MAAR TER PLEKKE MOGELIJK. VAN 13:30 TOT 14:00 INSCHRIJVEN BIJ CAFE VRIENDEN VAN VROEGER, GROTE KERHOF 23 TE DEVENTER!

Back To Top