Skip to content
GPSspellen.nl De beste GPS Spellen van Nederland

Naupar laat docenten spelen

In het weekend van zaterdag 14 en zondag 15 april zullen docenten uit Duitsland en Nederland deelnemen aan het Ervaarweekend dat NAUPAR jaarlijks organiseert. Naast zeilen, ervaringen uitwisselen en gezellig samenzijn, staat er elk jaar een bijzondere activiteit op het programma. Dit jaar is dat een GPS tocht/spel in het pittoreske Hoorn.

NIEUWE INSTEEK VOOR AUTHENTIEK CONCEPT

Hoorn biedt de bezoeker een combinatie van oud en nieuw: monumentale gevels vertellen over de geschiedenis van deze voormalige VOC stad, en daarnaast zijn er vele moderne musea, winkels en een jachthaven. Deze stad aan het IJsselmeer leent zich daarom volgens NAUPAR uitstekend voor een stadsactiviteit in een modern jasje: een GPS tocht/spel.

WAT IS EEN ERVAARWEEKEND?

Tijdens een Ervaarweekend wil NAUPAR docenten laten kennismaken met het zeilen zelf, het verblijf aan boord van een zeilschip en met het personeel van NAUPAR. Zo kunnen leraren zelf ervaren hoe educatief en recreatief een schoolweek op het water is. En NAUPAR leert van de docenten welke wensen zij hebben voor een schoolreisje en op wat voor manier hierop kan worden ingespeeld.

Back To Top