Skip to content
GPSspellen.nl De beste GPS Spellen van Nederland

Feedback van klanten

We kijken terug op succesvol en geslaagd eerste half jaar van 2012. Het lukt ons steeds beter om onze deelnemers een GPS beleving te laten ervaren. Een van de zaken die we het afgelopen half jaar hebben opgepakt is het vragen van een feedback na afloop van een GPS spel.Onderstaand een greep van opmerkingen die we van onze klanten terug kregen.

De Moordzaak (Arnhem) ~ “Ik heb met een deel van de groep gesproken en iedereen was zeer enthousiast. Zo vonden we de ontvangst heel verrassend. Ik had gewoon een simpele koffie met een plak thee verwacht, maar dit was echt super geregeld. Qua spel kreeg ik alleen de opmerking dat we heel veel door Arnhem hebben gelopen, maar nog steeds eigenlijk niet van de stad hebben gezien. Het materiaal en de punten waren allemaal duidelijk aangegeven en ook goed te vinden. Eigenlijk weinig op aan te merken. De sfeer zat er goed in en ook dat we onze loyaliteit moesten bewijzen was leuk! Ik hou jullie voor de toekomst in mijn gedachte!”

Durven!Denken!Doen! (Delft) ~ “We hebben het gisteren ontzettend naar onze zin gehad! We hadden het weer mee gelukkig, maar ook het spel vond iedereen erg leuk. Prettig dat er weinig fysiek actieve opdrachten tussen zaten, precies zoals het bij onze groep past. Ook dat de bonusvragen/challenges aangepast waren naar kaartgerelateerde/denksport zaken vonden we erg leuk. Complimenten voor de aanpassingen op maat! Ook de begeleiding was goed; Vincent was enthousiast, motiverend naar de groepen en gaf heldere uitleg. Ook de spelcomputer achter het spel maakte het dynamisch en snel. Begeleidende materialen waren goed verzorgd.”

Het Verhaal (Deventer) ~ “Vele lovende reacties vielen ons als organisatie ten deel over jullie wandeling en verhalentocht. De zes verhalen leverden evenzovele hilarische momenten op, maar ook de puzzletocht door de ons toch zo bekende stad viel in zeer goede aarde. Dank daarvoor!”

Naast lovende reacties hebben we natuurlijk ook op- en aanmerkingen gekregen die voor ons zeer waardevol zijn om onze dienstverlening te verbeteren! We willen onze deelnemers bedanken voor alle feedback. We kijken uit naar een succesvol 2e halfjaar van 2012!

Back To Top