Skip to content
GPSspellen.nl De beste GPS Spellen van Nederland

Doe eens wat anders op je familiedag. Speel met de hele familie een GPS spel. Wat is een GPS spel precies? Een spel dat je in teamverband speelt en waarbij je gebruik maakt van je eigen smartphone en onze gratis SpellenApp. Op deze ontvanger krijg je route-aanwijzingen die je nodig hebt om het spel te kunnen winnen.

_familiedag

Een actieve familiedag?

Speciaal voor familie uitjes hebben wij een doe-het-zelf GPS spel ontwikkelt. Kenmerkend voor een doe-het-zelf GPS spel is dat er geen spelleider aanwezig is en dat jullie het spel spelen met de door ons zelf ontwikkelde SpellenApp. Met deze variant spelen jullie een GPS spel op eigen tempo, op ieder moment en dat ook nog eens tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Een doe-het-zelf spel speel je al vanaf € 10 per persoon! Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel hoe je een doe-het-zelf GPS spel kan boeken en spelen!

Handig om te weten!

Tijdens je familiedag heb je waarschijnlijk nog meer op de agenda staan. Daarom is het wel handig om te weten hoe lang onze GPS spellen duren. Een GPS spel duurt gemiddeld 3 uur. In principe wel! Een GPS spel is geschikt voor elke leeftijd. Wij gebruiken in onze spellen verschillende rollen (teamcaptain, navigator, speurder) zodat iedereen actief deel kan nemen aan een spel. Omdat je doorgaans veel loopt tijdens een spel is het wel aan te raden dat iedereen zich goed kan voortbewegen.

Familiedag? Wij maken van jouw familieuitje graag een onvergetelijke dag, waar de hele familie nog lang met plezier aan terugdenkt!

[gravityform id=”5″ name=”Informatiefoumulier” title=”false” description=”true” ajax=”true”]
Back To Top