Skip to content
GPSspellen.nl De beste GPS Spellen van Nederland

Egg Hunt groot succes!

Afgelopen maandag tweede Paasdag organiseerde GPSSPELLEN ® samen met Koning Willem, Café Vrienden van Vroeger en KoekMag de eerste Deventer Egg Hunt. Ruim 175 deelnemers schreven zochten samen naar een gouden ei dat ergens in het centrum van Deventer was verstopt. Uiteindelijk was één team alle deelnemers te snel af en vond het gouden ei. Team Buren van harte gefeliciteerd met jullie overwinning! 

Inschrijving

egghunt-1Vanaf 13:30 konden deelnemers zich inschrijven bij Cafe Vrienden van Vroeger. Al om 13:30 stonden de eerste deelnemers klaar om de spel instructies in ontvangst te nemen. Team konden zich met een SMS bericht aanmelden bij de GPSSPELLEN ® spelcomputer. De teams waren erg creatief in het verzinnen van een leuke teamnaam! Van alles kwam langs van “EGGBUSTERS”, “Egg Niet” tot “Boemzies” 🙂

Zoektocht

egghunt-3Om 14:15 volgende een korte uitleg waarna deelnemers tegelijkertijd op pad gingen om de verschillende eieren in centrum van Deventer te zoeken. In het centrum waren 20 eieren verstopt. Op ieder ei stond een codewoord geschreven. Deelnemers dienden dit codewoord naar de spelcomputer te SMS’en. De spelcomputer stuurde vervolgens een hint voor het volgende ei. Op deze manier ontvingen deelnemers steeds meer hint en tips voor de eieren. Na 20 eieren ontvingen de team een cryptisch aanwijzing over de vindplaats van het gouden ei.

Hart van Nederland

egghunt-2Na ongeveer vijf kwartier werd het gouden ei gevonden. Team buren snelde terug naar de startplek om het gouden ei te overhandigen. Uiteindelijk werd door ruim 25 teams alle eieren gevonden! De vinders van het gouden ei ontvingen een cadeau bon van Koning Willem spellen! Dat de Deventer Egg Hunt aan de landelijke media onopgemerkt is gebleven blijkt wel aan de aanwezigheid van een filmploeg van SBS6. In de late editie van Hart van Nederland is een leuk item te zien over de Deventer Egg Hunt! Op naar een Egg Hunt in 2014!

 

Back To Top