Skip to content
GPSspellen.nl De beste GPS Spellen van Nederland

Op zoek naar een leuk en betaalbaar familie uitje? Zelf met je vrienden een leuk GPS uitje plannen? Lekker met je familie een middagje zwerven door een grote stad? Wij maken het voor jullie mogelijk en dat ook nog eens tegen een aantrekkelijke prijs! GPSSPELLEN heeft doe het zelf uitje ontwikkeld voor een prijs van €10 per persoon!

Wat is een doe-het-zelf uitje?

Een doe-het-zelf spel is interactief doe het zelf uitje die je speelt met je eigen smartphone (+ data bundel) per team en zonder spelleider. Wij regelen een uitgezet spelgebied, spelmaterialen, spellenapp, spelcomputer en scorekaart. Jullie regelen de teamindeling, spelafspraken (spelduur etc), speluitleg en prijsuitreiking. Al deze ingrediënten staan zorgen ervoor dat jullie een onvergetelijk  interactief uitje beleven op de locatie van jullie keuze!

Klik hier voor meer informatie over een doe-het-zelf spel!

Wat maakt een doe-het-zelf spel zo uniek?

  • Een doe-het-zelf spel is op ieder moment van de dag te spelen
  • Je speel het spel op eigen tempo, tussendoor tijd voor een pauze
  • Het is een originele manier kennis maken met een stad!
  • De spellen hebben een gunstige prijs van €10,00 per persoon.
  • De spellen zijn  op meer dan 50 locaties in Nederland te spelen.
  • Het is een leuke actieve bezigheid voor zowel jong en oud.
  • Jullie hebben telefonische ondersteuning tijdens het spel
  • Je speelt het spel met onze GRATIS SpellenApp.

Wat kost een doe-het-zelf spel?

Een doe-zelf-spel spel kost €10 per persoon (inclusief verzendkosten en BTW) en waarbij je bij een boeking voor minimaal 5 personen afrekent. Een doe-het-zelf spel is het leukst in teams van 3 tot 5 personen. Afhankelijk van het aantal personen kun je met 1 of meerdere teams het spel spelen.

Klik hier voor meer informatie over een doe-het-zelf spel!

Nieuwsgierig en enthousiast geworden van onze doe-het-zelf spellen? Wacht dan niet langer en boek vandaag nog een doe-het-zelf spel en ervaar een unieke uitjes beleving! Heb je nog vragen of wil je meer informatie ontvangen? Bel ons tijdens kantooruren op 06-14418002 of mail naar info@spellenlabs.nl.

Back To Top