Skip to content
GPSspellen.nl De beste GPS Spellen van Nederland

Welkom bij GPS-Spellen, wij organiseren interactieve spelprogramma’s op ruim 50 locaties in Nederland. Een van de spellen die we organiseren op die locaties is het knotsgekke spel CRAZY88. Bij Crazy88 kan het niet gek genoeg! Alles draait om 88 doorgedraaide opdrachten! Hoe gekker de opdracht, hoe meer hilariteit, anekdotes en niet te vergeten punten het jou oplevert! Op deze pagina lees je de meer over het spel en de mogelijkheden die GPS-Spellen kan bieden!

Het spel CRAZY88

Voordat jullie op pad gaan, leggen jullie contact met de Spellenapp. Deze is te downloaden voor zowel in de Play Store en de App Store. Deze bepaalt welke opdrachten er uitgevoerd moeten worden door de teams. Alle teams van ongeveer 5 personen trekken de stad in, gewapend met opdrachten, een (eigen) smartphone met foto- en een foto-voting functie vanuit de Spellenapp én een gezonde dosis moed en lef!

Het doel is om binnen beperkte tijd zoveel mogelijk knotsgekke opdrachten uitvoeren. Door foto’s, en opdrachten bij de Crazy Game Master of Disaster uit te voeren. Elke opdracht levert punten op en hoe moeilijker de opdracht, hoe meer punten je verdient! Alle opdrachten staan garant voor een flink dosis hilariteit!

Handig om te weten

Het spel CRAZY88 duurt ongeveer 3 uur inclusief een uitleg en een prijsuitreiking na afloop. Voor grote groepen kennen wij aantrekkelijke kortingen. We spelen het spel met de door onszelf ontwikkelde SpellenApp. Naast het spel worden we ook vaak gevraagd om een lekkere lunch of heerlijk diner te organiseren. Vraag ons team naar de mogelijkheden die wij jullie kunnen bieden!

Op zoek naar een te gek, hilarisch en knotsgek uitje? Speel dan eens het spel CRAZY88 en ervaar hoe het is om eens flink uit je comfort zone te gaan!

Back To Top