Skip to content
GPSspellen.nl De beste GPS Spellen van Nederland

Wil je een bedrijfsuitje of teamuitje organiseren en wil je eens wat anders? Doe dan een GPS spel. Zéér geschikt als teambuilding personeelsuitje, omdat je een GPS spel in teamverband speelt. Je maakt hierbij gebruik van onze interactieve SpellenApp op jouw smartphone. Op deze SpellenApp krijg je route-aanwijzingen die je nodig hebt om het spel te kunnen winnen.

gps-bedrijfsuitje

Tips voor een geslaagd bedrijfsuitje

We hebben een aantal favoriete spellen voor bedrijfsuitjes op een rij gezet:

GPS spel Durven!Denken!Doen!

Durven!Denken!Doen! is een interactief GPS spel waarbij het draait om behendigheid, doorzettingsvermogen en een flinke dosis gezond verstand. Gewapend met je smartphone en onze SpellenApp speuren teams naar geheime locaties. Iedere gevonden plek brengt jullie verder in het spel, maar stelt jullie ook weer voor nieuwe uitdagingen en keuzemomenten. Je kunt daarnaast extra bonuspunten voor je team verdienen door het uitvoeren van verschillende challenges. Meer weten over een bedrijfsuitje met GPS spel ‘Durven!Denken!Doen!’?

GPS complotspel (GPS spel op maat)

Als je het écht origineel wilt ga je voor een complotspel. Dit spel maken we helemaal op maat voor jouw bedrijf of team. Een spel dat we samen met jou samenstellen, met een eigen plot en eigen verhaallijn. Zo maak je je bedrijfsuitje past echt persoonlijk! Lijkt je dit heel erg leuk, maar wil je voor je eigen teamuitje graag wat voorbeelden? Bekijk hier een tweetal maatspellen die we voor andere bedrijfsuitjes hebben georganiseerd.

Hoe lang duurt een GPS spel?

Bij een bedrijfsuitje heb je waarschijnlijk nog meer op de agenda staan. Daarom is het wel handig om te weten hoe lang onze GPS spellen duren. De bovengenoemde spellen duren gemiddeld 3 uur, dit is inclusief uitleg van een spelleider. In overleg met jullie kunnen we het spel op een bepaald tijdstip laten stoppen.

Bedrijfsuitje organiseren? Met een GPS spel ben je actief op pad met je collega’s en werk je samen in teamverband aan de overwinning. Lekker competitief en erg gezellig!

[gravityform id=”5″ name=”Informatiefoumulier” title=”false” description=”true” ajax=”true”]
Back To Top