Ga naar hoofdinhoud
GPSspellen.nl De beste GPS Spellen van Nederland

**NIEUW** Weten of Zweten is een nieuw spel dat is ontwikkeld voor doe-het-zelf spellen. Dit is het ideale doe-het-zelf spel voor de jaarlijkse familiedag!

In dit spel ben je zowel bezig met het zoeken naar de juiste antwoorden op de trivia vragen die binnenkomen via de SpellenApp!  Daarnaast kan je ook punten binnenhalen door middel van het claimen van hotspots die bij jou in de buurt beschikbaar komen tijdens het spel. Wil je zo min mogelijk lopen, zorg er dan voor dat je zoveel mogelijk antwoorden juist beantwoord, of zorg ervoor dat andere teamleden de beschikbare hotspots claimen. Want weet je het antwoord niet? Dan wordt het zweten!

De spellen worden voorlopig aangboden in Deventer. Zo spoedig mogelijk zullen er meer locaties beschikbaar komen voor het spel Weten of Zweten!

Goed om te ”weten”

Een doe-het-zelf spel speel je zonder spelleider en met je eigen smartphone met internetverbinding. Het spel wordt gespeeld door middel van de SpellenApp. Komen jullie er tijdens het spel niet uit? Dan kun je altijd rekenen op de telefonische helpdesk.

Overtuigd geraakt van doe-het-zelf spellen als invulling van jullie uitje? WACHT NIET LANGER EN BOEK HIER EEN SPEL. Heb je nog vragen, gebruik dan onderstaande formulier!

[gravityform id=”5″ title=”false” description=”false”]
Back To Top