Skip to content
GPSspellen.nl De beste GPS Spellen van Nederland

Wil je een GPS tocht op locatie organiseren? Het bedrijventerrein van jullie bedrijf, of bijvoorbeeld de wijk of het dorp waarin je woont? Dat kan! GPSSPELLEN ® biedt je de mogelijkheid om op een eigen locatie een GPS tocht uit te zetten en te spelen.

GPS Tocht Op locatie

Enkele voorbeelden

We geven graag enkele voorbeelden van GPS tochten die we op locatie van onze klanten hebben georganiseerd en de mogelijkheden die er zijn:

  • Je bent binnenkort jarig en je viert je verjaardag op bijvoorbeeld een horeca locatie ergens in een bos. Je vindt het leuk om je feestje met een GPS tocht een origineel tintje te geven. Wij kunnen voor jou een GPS tocht uitzetten op de door jou gewenste plek;
  • Jullie organiseren een personeelsfeest op locatie. Met een GPS tocht willen jullie de autorit van jullie bedrijf naar de feestlocatie “opleuken”. Wij kunnen voor jullie deze GPS tocht uitzetten en organiseren;
  • Jullie vieren een jubileum feest met het bedrijf en hebben hiervoor een schitterend landgoed gevonden. In de tuinen van het landgoed willen jullie graag een actief programma organiseren. Wij kunnen een GPS tocht op het landgoed uitzetten en organiseren.

De kosten

Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Voor het uitzetten van een GPS tocht op locatie rekenen wij een vast bedrag van €200 (inclusief BTW) bovenop de kosten voor het spel. In principe kunnen we overal een GPS tocht op locatie uitzetten. Vraag naar de mogelijkheden die wij jullie kunnen bieden!

[gravityform id=”5″ name=”Informatiefoumulier” title=”false” description=”true” ajax=”true”]
Back To Top