Skip to content
GPSspellen.nl De beste GPS Spellen van Nederland

Op zoek naar een spannend teamuitje? Speel eens een detectivespel! De bloedstollende GPS tocht “Detectivespel” laat jullie meerdere cold-cases oplossen waarvan de uitkomst wel eens verrassend zou kunnen zijn! Gezocht: speurneuzen met doorzettingsvermogen, flinke dosis lef en een sluitend alibi! Het DetectiveSpel is het speur uitje van STADSSPELLEN. Zijn jullie op zoek naar een spannend uitje met competitie? Zoek dan niet verder. Lees op deze pagina alles over het DetectiveSpel!

GPS Tocht De Moordzaak

Het DetectiveSpel wordt gespeeld in teams van 4 tot 6 personen. Doel van het spel is het oplossen van een viertal cold-cases. Welke persoon werd wanneer met wat op welke locatie om het leven gebracht is de centrale vraag. Na een korte introductie door een spelleider gaan jullie op pad. Gewapend met de modernste technologie zoeken jullie naar bewijzen.

Jullie opdracht in dit spel

De opdracht van het moordspel is eenvoudig: los de cold-cases op. Aanwijzingen om ze op te lossen worden tijdens het spel gegeven, let dus goed op!. Op verschillende plekken in de stad zijn speurachtige raadsels verborgen. Snelheid, sluwheid en doorzettingsvermogen zijn eigenschappen die je als team ver kunnen brengen. Ontrafel de geheimen van de cold-cases en wordt het beste speurders team van het spel!

mz-2

Ga op zoek naar zoveel mogelijk hotspots door het centrum van een locatie naar keuze, los uitdagende raadsels op en verwerk de hints om de moorden op te lossen. Succes speurders!

Interactief detectivespel met smartphone

Het Detectivespel is een spannende en interactieve GPS tocht dat zich afspeelt in het centrum van een grote stad. Alle spelmaterialen worden door ons geleverd. Je dient zelf per team voor een mobiele telefoon te zorgen.

[gravityform id=”5″ name=”Informatiefoumulier” title=”false” description=”true” ajax=”true”]
Back To Top