Ga naar hoofdinhoud
GPSspellen.nl De beste GPS Spellen van Nederland

Zwerven door een grote stad of een donker bos, samen met je team op zoek naar een eindlocatie. Onderweg worden jullie geconfronteerd met geheimzinnige raadsels en opdrachten. Welk team weet als eerste de eindlocatie te bereiken?

Navigeren met een GPS

Met een supermoderne SpellenApp navigeer je moeiteloos te voet door de stad. Deuren worden voor je geopend die voor anderen gesloten blijven. Ondertussen lukt het jou en je groep ook nog raadselachtige opdrachten op te lossen waardoor ook de volgende hotspot van de stad wordt gevonden. De satelliet is bij dit actieve programma je gids door het centrum.

dezwerftocht

Mooiste plekjes van de stad

Onderweg kom je langs de mooiste plekjes van de stad. Hou dus niet alleen smartphone, maar ook de omgeving in de gaten! Door iedere keer de juiste punten aan te doen verzamel je langzaamaan alle benodigde wetenswaardigheden voor de exacte eindlocatie.

Vinden van de eindlocatie

Maar ben je sneller dan de concurrent? Wie strijkt er met de eer als het er op aan komt? Lukt het jouw team om samen te werken en blijken jullie stressbestendig? Op het eindpunt wordt de balans opgemaakt en sluiten we de zwerftocht af met een prijsje voor het winnende team.

Op zoek naar een actief en avontuurlijk familie, vrienden- of teamuitje doe dan eens onze GPS tocht De Zwerftocht. Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden die wij jullie kunnen bieden!

[gravityform id=”5″ name=”Informatiefoumulier” title=”false” description=”true” ajax=”true”]
Back To Top